Tjänster - Vad vi erbjuder våra kunder


Hosting-tjänster såsom Exchange, Sharepoint och säkerhetskopiering. 

TjänsterVad händer om ni inte har tillgång till er e-post och allt som finns lagrat där? I er e-post finns affärskritisk information som ni alltid ska kunna nå både hemifrån, från kontoret och på resande fot. 

E-post är idag ett av de allra viktigaste arbetsredskapen för de flesta företag, många kan inte göra några affärer alls om inte e-post kan skickas och tas emot! 

Med e-post från IT Butiken lagras all e-post i våra system säkert och ni kan därför alltid nå den oavsett tid och plats. 

Kombinera helst denna tjänst med våra anti virus tjänster och filtrering av e-post så att ni slipper virus och skräppost. 


Försäljning av hård- och mjukvara.

Vår erfarenhet visar att det är svårt för företag att veta vilken dator eller andra mobila enheter som passar bäst för deras behov. Vi är dedikeradeMacbook till att hjälpa er att hitta rätt! 

Våra erfarna säljare hjälper er genom teknikdjungeln för att hitta den bästa lösningen oavsett om det gäller datorer, servrar, surfplattor eller mobiltelefoner. 

Vi testar ständigt nya produkter på marknaden för att säkerhetställa att vi endast rekommenderar det allra bästa för våra kunder. 

 - Vi ger dig goda råd som hjälper dig att fatta rätt beslut. 

 - Vi levererar till konkurrenskraftiga priser genom våra goda avtal med leverantörer och distributörer.

 - Vid behov kan vi även hjälpa er med installation. 

 - Möjlighter att införskaffa förmånliga försäkringar.


Kommunikation 

Dagens arbetsplat kräver mer funktionalitet och bättre säkerhet än någonsin. Ett trögt nätverk kan förhindra ett helt företag från att arbetaKommunikation effektivt. För att en verksamhet skall fungera krävs en fungerande kommunikation både internt och externt. Våra lösningar är testade och fungerar mycket bra, helt utan krångel! 

Våra IT-konsulter har stor kompetens inom kommunikationslösningar såsom trådlöst, LAN och givetvis säkerhet.


Support 

Behöver du en kontakt för alla dina IT-frågor? Känns det jobbigt när det strular? 

Oavsett ärendets storlek vet vi om att det är viktigt att våra kunder får hjälp snabbt och enkelt. Av de ärenden som inkommer till oss åtgärdas majoriteten inom 24 timmar, antingen direkt över telefon eller på plats hos dig som kund. 

Om ärendet inte kan lösas av vår support per telefon skickas det över till våra tekniker för att kunna avhjälpa problemet så fort som möjligt. IT Butiken arbetar ständigt med att utbilda samtliga medarbetare för att utöka vår kunskap inom relevanta områden.


Telefoni tjänster Telefonitjänster

Telefonen är troligtvis det allra viktigast verktyg som vi har. Det är därför ingen överraskning att vi utbildat oss själva inom telekom. Vi är stolta över vår kompetens inom telekom och delar gärna med oss av vår kunskap. 

Vi hjälper ditt företag med utvärderingarav era befintliga avtal inom fast telefoni, mobiltelefoni, internet- samt datakommunikation. Vi samarbetar med de allra bästa operatörerna på marknaden och tänker ur ett användarperspektiv. Detta gör det möjligt för oss att presentera den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för er. 

Vi är medvetna om att alla medarbetare inte har samma behov. En del är alltid på språng medans en del oftast tillbringar sin arbetsdag på kontoret. Vi anpassar hela ert företags telefoni lösning utifrån vad ni behöver och erbjuder samtidigt er värdefull support.

IT Butiken erbjuder även ditt företag kompletta växellösningar från de bästa leverantörerna. Vi skapar en helhetslösning där vi med våra egna resurser driftsätter, utbildar och ger er löpande support.


Utbildning 

Många tvekar över att byta IT eller telefoni lösning eftersom att inlärningströskeln är hög. Detta kan känns väldigt jobbigt och tar dessutom massa Utbildningtid ifrån den egna verksamheten. Därför erbjuder IT Butiken företagsanpassade och skräddarsydda utbildningar för att förenkla processen för er.

- Inför våra utbildningar gör vi tillsammans med er en analys över kunskapsbehov samt diskuterar en målsättning för vad ni önskar uppnå med utbildningen. På så sätt lägger vi inte tid på annat än det som är viktigt för er. 

Vi genomför sedan utbildningen, gärna hos dig, med konkreta exempel från ditt företags verksamhet. Datum och tider bestämmer vi tillsammans så att vi kan ta hänsyn till när det passar dina medarbetare och era kunder. Allt detta gör vi för att uppnå så stor effekt som möjligt på den tid ni tar från ert eget arbete. 

Vår utbildare har många års erfarenhet av företagsanpassade utbildningar. 

Exempel på utbildningar: 

- Hela eller delar av Microsoft Office-paketet för både Mac och Windows. Ett uppskattat utbildningsexempel är att ta fram egna företagsmallar för Word, Entourage/Outlook och Powerpoint. 

- Avancerad Excel-utbildning. Många använder Excel dagligen men använder bara en bråkdel av de funktioner och möjligheter som applikationen erbjuder.

- Mobil säkerhet - varför är det så viktigt? 

- Filemaker Pro och Joomla, ofta i anknytning till att vi skapat kundspecifika databaslösningar och intranet. Vi anpassar utbildningen för både administratörer och redaktörer och resultatet blir ett lättskött och funktionellt verktyg för internkommunikation.


Virtuell server Server

Istället för att köpa in, installera och drifta servrar kan vi erbjuda dig virtuella servertjänster som ger dig mer flexibilitet och kostnadseffektivitet men framförallt en högre säkerhet. Du slipper dessutom binda kapital! 

Genom våra virtuella servrar köper du en server som en tjänst och kan anpassa dessa efter behov. Denna lösning passar för de allra flesta företag och verksamhetssystem. 

Givetvis hjälper vi dig genom hela processen att gå från fysiska servrar till virtuella. Din IT-miljö kommer att bli enklare, billigare och fri från avbrott.