Om Oss - Vilka är IT Butiken


IT Butiken strävar alltid efter att skapa långsiktiga kundrelationer som gynnar våra kunder och skapar hög kundnöjdhet.  Genom högt engagemang, föreståelse och mycket kunskap har vi verktygen att uppfylla våra kunders behov och högt ställda krav.

Vår ambition är att vara som ditt företags egna it-avdelning. Antingen på plats hos dig som kund eller via distanssupport. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom IT och telekom och har medarbetare med specialistkompetens. Vårt mål är att förenkla IT och telefoni för dig som kund så att ni kan koncentrera er på er egna kärnverksamhet.

IT-butiken har kunden i centrum för sin utveckling, kundens krav och behov är nämligen våra möjligheter. Genom dessa kan vi gemensamt växa och på så sätt utvecklas tillsammans. Vi vill finnas för att inspirera och leda våra kunder till lösningar som passar. Service, kvalitet och tillförlitlighet i alla led är mervärden som vi alltid ska leverera. Vi vill göra vardagen enklare för våra kunder genom att erbjuda behovsanpassade och kostnadseffektiva lösningar.
        
Vi hjälper alltid våra kunder att komma igång och vi jobbar hela tiden aktivt med rådgivning för att du som kund alltid ska ha den lösning som passar dig bäst. Vi ser till att det vi kommunicerar och erbjuder alltid är relevant för just ert företag.
Trygghet, service och kvalitet är ledord för oss och vi vill att det skall vara enkelt och gynnsamt att vara kund hos oss - Vi vill göra livet enklare för våra kunder!